WERKEN BIJ


Ben jij de enthousiaste, flexibele en gastvrije topper die ons jonge en dynamische bediening komt versterken? Lees dan gauw verder!



Jouw taak is om gasten in ons restaurant een gezellige en leuke avond te bezorgen. Zo is het jouw doel om hen het gevoel te geven dat zij echt een avond uit zijn. Om dit te realiseren zijn onder anderen de volgende taken voor een medewerker in de bediening van toepassing: 


- Gastvrij ontvangen van gasten

- Opnemen van de bestellingen

- Serveren van dranken en gerechten aan gasten

- Klaarmaken van tafels

- Verschaffen van informatie met betrekking tot het menu of andere zaken

- Doorgeven van bestellingen aan de keuken

- Raadplegen van de keuken over bijzondere wensen of allergieën van gasten

- Opmaken van de rekening

- Afhandelen van betalingen

- Afruimen en schoonmaken van tafels

- Eventueel ondersteunen van overig horecapersoneel


Onze gedroomde kandidaat?

De ideale kandidaat voor deze functie beschikt niet alleen over de vereiste kwaliteiten van het werk, maar heeft ook passie en liefde voor dit vak. Hiervoor is het belangrijk dat je communicatief vaardig, stressbestendig en flexibel bent. Je hebt een positieve instelling en kan goed binnen een team samenwerken. Het is tenslotte belangrijk dat je ongeveer twee á drie dagen in de week beschikbaar bent.

De functie-eisen op een rij:


- Een positieve en collegiale instelling

- Enthousiast

- Gastvrij

- Stressbestendig

- Communicatief vaardig

- Flexibel, geen negen tot vijf mentaliteit

- Twee á drie dagen in de week beschikbaar (ook weekend)

- Een goede beheersing van de Nederlandse taal

- Ervaring in de horeca is een pré

Ben jij de enthousiaste, flexibele en hardwerkende topper die ons jonge en dynamische keukenteam komt versterken? Lees dan gauw verder!

Als medewerker in de spoelkeuken ben je verantwoordelijk voor ondersteunende werkzaamheden om het keukenpersoneel te ontlasten, aangezien de koks het vaak al druk genoeg hebben om naast het koken zich nog bezig te houden met afwaswerkzaamheden.


Je bent verantwoordelijk voor het wassen en drogen van de vaat. Met de vaat bedoelen wij over het algemeen serviesgoed, bestek en kookmaterialen, zoals pannen, potten en snijplanken. Om dit te realiseren zijn onder anderen de volgende taken voor een medewerker in de spoelkeuken van toepassing:


- Het op de juiste manier scheiden van etensresten

- Het helpen schoonmaken van de keuken

- Het aanvullen van reinigingsmiddelen

- Het poetsen van pannen en potten

- Het inruimen van de vaatwasser

- Het voorspoelen van de vaat

- Het sorteren van de vaat


De ideale kandidaat voor deze functie beschikt niet alleen over de vereiste kwaliteiten van het werk, maar heeft ook passie en liefde voor dit vak. Hiervoor is het belangrijk dat je communicatief vaardig, stressbestendig en flexibel bent. Je hebt een positieve instelling en kan goed binnen een team samenwerken. Het is tenslotte belangrijk dat je ongeveer één á twee dagen in de week beschikbaar bent.


De functie-eisen op een rij:


- Een positieve en collegiale instelling

- Enthousiast

- Hygiënisch

- Stressbestendig

- Communicatief vaardig

- Flexibel, geen negen tot vijf mentaliteit

- Één á twee dagen in de week beschikbaar (ook weekend)

Heb je interesse? Mail dan je CV met motivatie naar info@restaurantmythos.nl zodat wij je zo snel mogelijk kunnen toevoegen aan ons mooie team!


Share by: